Ladeklar skifter navn til Elaway

Ladeklar skifter navn til Elaway

Ladeklar skifter navn og heter nå Elaway. Samtidig satser selskapet nå utenfor Norges grenser. Selskapet er fortsatt et felleseid selskap mellom BKK og Hafslund Eco.

Hvorfor blir Ladeklar til Elaway?
- Vi er ikke bare norske Ladeklar. Nå blir vi hele Europas Ladeklar, og da må vi rett og slett bytte navn. Å ha et så helnorsk navn vil bety litt problemer og forvirring i andre land. Det tror vi alle skjønner, sier daglig leder Stian Bjørhei.

- Å skifte navn er ikke en kort og enkel prosess. Her skal mange biter av et stort puslespill falle på plass, og nesten alle ord og navn i hele verden er jo tatt. Det skaper litt utfordringer. Derfor er vi veldig glad for at vi fant noe så bra som Elaway. Det beskriver hva vi gjør og hvem vi er, sier Bjørhei.

Elaway satser i utlandet og starter med Tyskland. Selskapet ønsker å fortsette med andre kjente og kjære områder, som for eksempel et naboland. Man må derfor ta hensyn til at Ladeklar kan være vanskelig å uttale og kan bety noe helt annet enn det man ønsker.

Elaway - hva betyr det?
Elaway viser vei til enklere lading og til trygge beslutninger. Elaway skal vise vei til en grønnere fremtid. Kort fortalt - Veien mot en elektrisk fremtid gjennom tech. Elaway lager tekniske løsninger som gjør det mulig for kundene å være grønnere på en enklere måte. Selskapet skal fremdeles gjøre lading enkelt.

Ny logo
Logoens symbol representerer byggeblokker, ettersom de bygger en tjeneste, lag på lag. Elaway setter sammen teknologi til å bli et produkt som gjør verden grønnere. Beslutningstaker eller sluttbruker skal få valgene - hvilke av Elaways byggeklosser vil du bruke?

Selskapet har store ambisjoner og skal hele tiden jobbe for å nå nye høyder for å oppfylle ønsker og drømmer om hvordan en elektrisk hverdag skal være. Symbolet er en påminnelse om komponentene og byggeklossene som utvikles.

Fakta om Elaway
BKK og Hafslund Eco slo sammen ladesatsingene sine mot boliglag og næringsbygg i februar 2021. De opprettet da et felleseid selskap med kontorer i Bergen og Oslo. Etter knappe to år i det norske lademarkedet, har selskapet etablert seg som markedsledende innenfor etablering av ladeanlegg. Elaway har investert over 115 millioner i ladeinfrastruktur og tilrettelagt for ladepunkter for over 30 000 parkeringsplasser.

Les mer på Elaway sine nettsider.