BKK Enotek er klar for Møre

2. mai får 55 ansatte i Mørenett ny logo på arbeidsklærne og blir en del av BKK Enotek.

- Jeg legger all innsats i at vi skal etablere oss godt på Møre, sier divisjonssjef i Enotek, Leif Røv.

Publisert 20. april 2017

Divisjonssjef i BKK Enotek, Leif Røv, tar imot 55 nye medarbeidere på Møre 2. mai.

I februar inngikk BKK Enotek og Mørenett avtale om å fusjonere inn deler av Mørenetts entreprenørvirksomhet i BKK Enotek.

Leif Røv er nylig ansatt som divisjonssjef i Enotek og vil være ledelsens representant på Møre.

Røv kom til Enotek i mars, etter ti år i Aak Energy Services hvor han har jobbet mot vindkraftbransjen og olje- og gassnæringen. Oppdragene har vært overalt og årene har vært preget av mye reising. Nå flytter han hjem til Møre og til bransjen hvor han begynte som lærling i 1992.
 - Jeg fikk læreplass i Volda kommunale elektrisitetsverk etter nyttårsorkanen som traff Vestlandet hardt ved inngangen til 1992. Ødeleggelsene var store og oppryddingsarbeidet krevende, sier Røv.
Etter tre år i e-verket begynte han i ABB. Så var han lærer i åtte år, og de siste ti årene har Leif Røv jobbet i Aak Energy Services.
- Omstilling og nedbemanning har preget både olje- og gassnæringen og leverandørindustrien de siste årene. Det har vært tøft men det er også en svært god erfaring å måtte jobbe knallhardt for å vinne kontrakter og tjene penger i vanskelige tider, sier han. 
 
 2. mai går 55 medarbeidere fra å ha Mørenett som arbeidsgiver til å ha Mørenett som kunde. I tillegg til de 55 medarbeidere, får Enoteks avdeling på Møre med en solid prosjektportefølje fra Mørenett.
- Mørenett vil være vår viktigste kunde lenge, men vi kommer til å se etter oppdrag utenfor Møre, sier Røv. 

Rigger selskapet for vekst
Etablering av avdelingskontoret på Møre er en naturlig konsekvens av Enotek sin strategi om å ta større del av markedet i og utenfor egen region. 
- Vi har både breddekompetanse og spisskompetanse som gjør at vi har et godt utgangspunkt for vekst. Men vi skal vokse klokt. Kvalitet og god lønnsomhet er en forutsetning, sier administrerende direktør i Enotek, Ketil Tømmernes.