Enten du er en av våre eksisterende kunder eller vurderer å bli kunde hos BKK, så er det viktig for oss å gi deg et fullverdig inntrykk av vår organisasjon. Ta gjerne en titt her, hvor vi gjennom flere artikler presenterer både oss selv og ulike kundereferanser.

Ruster opp til fremtidens internett

Innen 2020 vil 26 milliarder enheter være koblet til internett. Hvordan blir internettfremtiden, og er bedriften din klar for den?

Internettsikkerhet viktigere enn noensinne

Er du klar over at du kan sette hele din bedrift i fare hvis du åpner et e-postvedlegg?

Akvariet i Bergen

Det høres kanskje rart ut at trådløs internett skal gjøre opplevelsen bedre på Akvariet i Bergen. Men Akvariet har en spennende plan - som krever lynrask internettlinje.

Bergen Live

Når Bergen Live arrangerer de største konsertene på Koengen, skrur BKK hastigheten på fiberlinjen opp til ”elleve”.

SKY Fitness

Da treningssenteret skulle bygge sitt første studio i Bergen, var det en konkurranse mot klokken om å få lagt inn en rask og stabil internettlinje før åpningen.

Pallegrossisten

Hvordan kan det ha seg at produksjon av paller er avhengig av en kjapp og stabil internettlinje? I det som tidligere var veveriet i Dale Fabrikker, blir det i dag produsert paller, spesialbestilte kasser og vedbriketter på en høyteknologisk måte der lynkjapp fiber fra BKK spiller en avgjørende rolle.

LMG Marin

Det er egentlig et paradoks: Vi skal snakke om internett med et selskap som er helt avhengig av internettsikkerhet. – Derfor kan vi ikke snakke så mye om det, forteller Jocelyn Strømsnes, teknisk IT-ansvarlig hos LMG Marin i Bergen. Vi skal likevel gjøre et forsøk.