Konsernledelsen

Konsernledelsen består av konsernsjef og direktørene for stabene og forretningsområdene.

Bilde av Jannicke Hilland.

Jannicke Hilland

konsernsjef

Jannicke Hilland (f. 1967) begynte i BKK i 2015. Hun er sivilingeniør fra University of Manchester, dr. scient fra Universitetet i Bergen og har delfag i strategisk ledelse fra Norges Handelshøyskole.

Høyoppløselig bilde

Bilde av Anne Marit Steen.

Anne Marit Steen

konserndirektør Økonomi

Anne Marit Steen (f.1961) begynte i BKK i februar 2015. Hun er utdannet siviløkonom og har en master i økonomisk styring og ledelse. Hun er også sivilingeniør bygg. Tidligere har hun vært økonomidirektør i GC Rieber og i DNB Livsforsikring. Steen har hatt flere styreverv, blant annet i DNB Næringseiendom og GC Rieber Shipping.

Høyoppløselig bilde

Terje Bøe

konserndirektør HR og HMS

Terje Bøe (f. 1958) begynte i BKK i 2016. Han er cand. polit. med hovedfag i Sammenliknende Politikk fra Universitetet i Bergen og har tilleggsutdanning innen Consulting og Endringsledelse fra BI. Bøe kommer fra stillingen som HR Business Partner i DNB og har tidligere erfaring fra Norsk Hydro, Dyno Industrier, NHO, Mercuri Urval og Vital Forsikring.

Rune Indrøy

konserndirektør Kommunikasjon

Rune Indrøy (f. 1964) begynte i BKK i 2019 og har utdannelse innen politikk og historie fra Universitet i Bergen (UiB). Han har tidligere jobbet som konserndirektør i TV2 og som direktør for myndighetskontakt ved UiB. Han har også erfaring som journalist, redaksjonsleder og redaksjonssjef fra TV 2, Aftenposten, Bergens Tidende og ulike lokalaviser.

Ingrid von Streng Velken

konserndirektør Innovasjon og Utvikling

Ingrid von Streng Velken (f.1982) begynte i BKK i 2013. Hun er utdannet sivilingeniør fra NTNU innen industriell økonomi, med energi og miljø som teknisk fagretning. Hun har tidligere jobbet i The Boston Consulting Group som prosjektleder og «global manager» for bærekraft.

Olav Osvoll

konserndirektør Produksjon

Olav Osvoll (f. 1964) begynte i BKK i 2018.  Han er ingeniørutdannet innen bygg og anlegg, har studert økonomi og administrasjon ved Trondheim Økonomiske Høyskole og hydrologi ved NTNU. Han har tidligere jobbet som  produksjonssjef i Sunnfjord Energi. Han har 16 år i ulike stillinger i NVE, og har vært rådgiver for Ministry of Energy and Water i Angola i tre år.

Wenche Teigland

konserndirektør Nett

Wenche Teigland (f. 1966) begynte i BKK i 2006. Hun er utdannet sivilingeniør og har tidligere arbeidet i Gasnor, ABB Offshore Systems, Aker Engineering og Solbos AS.

 

Svein Kåre Grønås

konserndirektør Entreprenør og Marked

Svein Kåre Grønås (f. 1965) begynte i BKK i 1995. Han er utdannet sivilingeniør innen telekommunikasjon ved NTH/NTNU, og har en MBA i strategisk ledelse fra NHH. Grønås har tidligere jobbet i Kongsberg Navigation, og hatt en rekke lederstillinger i ulike BKK-selskap. Grønås er styreleder i BKK Digitek, BKK Enotek, BKK Varme, BKK Energitjenester, BKK Elsikkerhet, og styremedlem i Fjordkraft og  Bergen Fiber.