Konsernledelsen

Konsernledelsen består av konsernsjef og direktørene for stabene og forretningsområdene.

Bilde av Jannicke Hilland.

Jannicke Hilland

konsernsjef

Jannicke Hilland (f. 1967) begynte i BKK i 2015. Hun er sivilingeniør fra University of Manchester, dr. scient fra Universitetet i Bergen og har delfag i strategisk ledelse fra Norges Handelshøyskole.

Høyoppløselig bilde

Bilde av Anne Marit Steen.

Anne Marit Steen

konserndirektør Økonomi

Anne Marit Steen (f.1961) begynte i BKK i februar 2015. Hun er utdannet siviløkonom og har en master i økonomisk styring og ledelse. Hun er også sivilingeniør bygg. Tidligere har hun vært økonomidirektør i GC Rieber og i DNB Livsforsikring. Steen har hatt flere styreverv, blant annet i DNB Næringseiendom og GC Rieber Shipping.

Høyoppløselig bilde

Terje Bøe

konserndirektør HR og HMS

Terje Bøe (f. 1958) begynte i BKK i 2016. Han er cand. polit. med hovedfag i Sammenliknende Politikk fra Universitetet i Bergen og har tilleggsutdanning innen Consulting og Endringsledelse fra BI. Bøe kommer fra stillingen som HR Business Partner i DNB og har tidligere erfaring fra Norsk Hydro, Dyno Industrier, NHO, Mercuri Urval og Vital Forsikring.

Rune Indrøy

konserndirektør Kommunikasjon

Jarle Hodne er kst. konserndirektør Kommunikasjon til Rune Indrøy begynner i løpet av våren 2019.

 

Ingrid von Streng Velken

konserndirektør Innovasjon og Utvikling

Ingrid von Streng Velken (f.1982) begynte i BKK i 2013. Hun er utdannet sivilingeniør fra NTNU innen industriell økonomi, med energi og miljø som teknisk fagretning. Hun har tidligere jobbet i The Boston Consulting Group som prosjektleder og «global manager» for bærekraft.

Olav Osvoll

konserndirektør Produksjon

Olav Osvoll (f. 1964) begynte i BKK i 2018.  Han er ingeniørutdannet innen bygg og anlegg, har studert økonomi og administrasjon ved Trondheim Økonomiske Høyskole og hydrologi ved NTNU. Han har tidligere jobbet som  produksjonssjef i Sunnfjord Energi. Han har 16 år i ulike stillinger i NVE, og har vært rådgiver for Ministry of Energy and Water i Angola i tre år.

Wenche Teigland

konserndirektør Nett

Wenche Teigland (f. 1966) begynte i BKK i 2006. Hun er utdannet sivilingeniør og har tidligere arbeidet i Gasnor, ABB Offshore Systems, Aker Engineering og Solbos AS.

 

Svein Kåre Grønås

konserndirektør Entreprenør og Marked

Svein Kåre Grønås (f. 1965) begynte i BKK i 1995. Han er utdannet sivilingeniør innen telekommunikasjon ved NTH/NTNU, og har en MBA i strategisk ledelse fra NHH. Grønås har tidligere jobbet i Kongsberg Navigation, og hatt en rekke lederstillinger i ulike BKK-selskap. Grønås er styreleder i BKK Digitek, BKK Enotek, BKK Varme, BKK Energitjenester, BKK Elsikkerhet, og styremedlem i Fjordkraft og  Bergen Fiber.