BKK inviterer til særegen julekonsert med Eva Weel Skram, Fred Well, Redeemed og Hermine

For 22. gang arrangerer BKK gratis julekonsert i Johanneskirken.  Vi  inviterer også i år til en unik musikalsk opplevelse 13. og 14. desember 2019. 

Fredag kl. 17:30 og kl. 21:00 

Lørdag kl. 14:30 og kl. 21:00

 Dørene åpner en time før konsertstart. 

Publisert 31. oktober 2019

Det blir to konserter både fredag og lørdag

Konsertene i Johanneskirken finner sted fredag 13. desember og lørdag 14. desember. 

Garantert akutt julestemning

- BKKs gratis julekonserter i midten av desember er blitt en populær tradisjon for mange. De ivrigste publikummerne har deltatt hvert eneste år og møter opp på kirketrappen i god tid før konserten starter. 

Hvert år setter vi sammen en helt unik artistpakke. Det har vi også gjort i år, vi kan  garantere akutt julestemning, noen overraskelser og spennende og fine musikalske opplevelser.

Det blir også i år servert varm hjemmelaget gløgg til de som står i kø. Gløggen er blitt et fast innslag,  og med over 600 liter laget på vedfyrt mobilt kjøkken fra vår gode samarbeidspartner Vestland Sivilforsvarsforening

EVA WEEL SKRAM
De siste årene har Eva Weel Skram blitt en av landets aller mest folkekjære artister. Hun ble godt kjent for publikum gjennom deltakelsen i ”Hver gang vi møtes” og har siden den gang rukket å turnere Norge rundt for fulle hus flere ganger. Hun har blant annet utsolgte hus i Operaen i Oslo, Olavshallen i Trondheim og Grieghallen i Bergen

GOSPELKORET REDEEMED
Redeeemed består av 12 sangere fra Bergen som hovedsaklig synger egenproduserte låter, men har også kjente coverlåter fra gospelverden på sitt repertoar. Koret er kjent for sitt høye musikalske nivå og vil med sitt faste band bidra til en god dynamikk i årets program.

 FRED WELL
Fred Well er en artist med base i Bergen. Bak artistnavnet og den silkemyke, krystallklare stemmen skjuler Fredrik Bertheussen Brurås fra Åsane seg. Som tidligere frontfigur i bandet The Well har han de siste årene solgt ut Det Akademiske Kvarter i Bergen gjentatte ganger, gjort egen headliner-konsert på USF Verftet og vært support for The Script i Oslo Spektrum.

 HERMINE SVORTEVIK OEN
Hermine Svortevik Oen har stått på scenen siden hun var 6 år gammel og har hatt store roller i stykker som Spelemann på taket, Sound of Music, Kaptein Knurr, Putti Plutti Pott og Snøfall. Tidligere i år vant hun Bergens Tidenes kulturstipend til unge utøvere etter at hun, sammen med Bergen Filharmoniske Orkester, fremførte sangen «Selmas sang» fra TV-julekalenderen Snøfall under årets Ønskekonsert.

 SIMON SKARSVÅG FURNES
Simon Skarsvåg Furnes er et lokalt og talentfull gitarist fra Alversund i Nordhordland. Tross sin unge alder behersker han mange sjangre på et svært høyt nivå og høster mange lovord både for sin gode teknikk og sin musisering. Han satser fullt på musikk og bruker alle ledige stunder sammen med gitaren.

Millioner til Kirkens bymisjon

Julekonsertene er som alltid gratis, men publikum oppfordres til å gi en gave ved utgangen. BKK har siden den første julekonserten i 1998 samlet inn nærmere 4 millioner kroner til Kirkens Bymisjon i Bergen.