Julekonsert

For 21. gang arrangerer BKK gratis julekonsert i Johanneskirken.  Vi inviterer til en unik musikalsk opplevelse og garanterer god julestemning.  

Konsertene i Johanneskirken finner sted fredag 14. desember og lørdag 15. desember, kl. 1730 og kl. 2100. Dørene åpner en time før konsertstart. Det kan være lurt å komme minst en halvtime før dørene åpner. Det er bare å kle seg godt. Vi serverer varm gløgg og julesnacks til alle i køen.

Publisert 22. oktober 2018

 

 

INGEBJØRG BRATLAND
Ingebjørg Bratland er en norsk folkemusiker, kveder og sanger med fantastisk stemme og særegen sangteknikk. Hun har utallige utgivelser og har vunnet mange priser for sin formidling av norsk folkemusikk. 

ANDRÉ SØFTELAND
André Søfteland er en erfaren vokalist og skuespiller født i Odda. Han har i en periode bodd i New York hvor han spilte Jean Valjean i en oppsetning av «Les Misérables» i New Hampshire, før han fikk en stor rolle i Sound of Music. På DNS har han hatt hovedrollen som Sivert i Hellemyrsfolket, og Tevje i Spellemann på taket. 

KJETIL MØSTER & MARI KVIEN BRUNVOLL 
Kjetil Møster har turnert over hele verden med artister som Chick Corea, DATAROCK, Röyksopp og Robin, i tillegg til sine egne utallige prosjekter. Han skapte magiske øyeblikk under fjorårets BKK-konsert i Johanneskirken. I år har han med seg den helt unike stemmen Mari Kvien Brunvoll, som har jobbet internasjonalt med egne prosjekter i en årrekke.

PITSJ
Pitsj består av 5 kvinnelige vokalister. De er mest kjent for sin sofistikerte tolkning av pop-, jazz- og viseskatter. Som vokalgruppe har de et stort stilmessig spenn, kjennetegnet av homogenitet, groove og humor.

HALIE
Halie er rett og slett et eksepsjonelt musikalsk talent fra Bergen som tidlig ble plukket opp av MADE Management. Hun gjorde vanvittig stor suksess på livedebuten sin under Vill Vill Vest i september 2017, som ga henne en eventyrlig sekser-anmeldelse fra Engelen i BT, mens selveste NME trakk henne frem som høydepunkt på festivalen.

Etter at hun spilte Wheres The Music Festival i Nordköping februar 2018, med en produsent for Skavlan i lokalet, ble hun umiddelbart booket til å spille Nordens største TV-show – forøvrig første gang i showets historie at de introduserer en så fersk artist. HALIE fremførte dermed sin nye singel, Youth, på Skavlan, sendt 23.februar 2018.