Vinn en drømmedag

Send oss et flott bilde av laget/klubben din og vær med å vinn en morsom og spennende aktivitetsdag på Dale Oen Senteret - for hele laget! .

Vi ønsker oss et flott og kreativt lagbilde av dere med drakter eller idrettstøy.  Stikkord for fotokonkurransen er idrettsglede.
Send lagbildet til sponsor@bkk.no.  Vinneren får en drømmedag full av spennende og morsomme aktiviter for hele laget på Dale Oen Senteret i Øygarden. Alle bildene publiseres her på bkk.no. 

Tusen takk for alle innsendte bilder, vi gratuler det heldige vinnerlaget, Årstad håndballjenter.

Konkurranseregler

Draktsett og idrettstøy

Trenger ditt lag nye drakter eller idrettstøy ? Vi deler hvert år ut over 3000 draktsett.

Aldersbestemte klasser innen fotball, håndball, basket og volleyball kan søke om draktsett. Det er også mulig å søke om idrettstøy til andre sportsgrener.

Søknadsfristen for å søke om draktsett for 2017, er nå gått ut. Vi har fått inn mange søknader, og de heldige som får tildelt draktsett vil få tilsendt brev før jul.

Lagene som mottok drakter og idrettstøy for sesongen 2016

Lagene som tildeles drakter og idrettstøy for sesongen 2017

  1. Fotball
  2. Håndball
  3. Basketball
  4. Idrettstøy til andre grener

Vi engasjerer oss i Vestlandet

BKK er en stolt sponsor av sport, kultur, friluftsliv og andre gode tiltak i vår region.

Vi ønsker å kunne bidra tilbake til samfunnet som har gitt oss anledning til å forvalte naturressurser og viktig infrastruktur. Gjennom våre sponsor og støtteordninger vil vi gjøre regionen vår levende og mangfoldig - og til et godt og attraktivt sted å besøke, bo og jobbe i.

Her er oversikt over mange av våre støtteordninger og samarbeidspartnere:

Friluftsliv og sport

Kultur og regionsutvikling

Søk om støtte og skap Sosial Energi

De fleste vet nok at BKK produserer ren og fornybar energi.

Visste du at vi ønsker å være med å spre sosial energi i tillegg? Vi vil bidra til å virkeliggjøre små og store tiltak på Vestlandet som hever det sosiale energinivået. Til dette trenger vi din hjelp.